Piimäpohja:
5kkp vehnäjauhoja
3 kkp sokeri
2 tl ruokasoodaa
4 kkp piimää
50 g voita sulatettuna
3-4 isoa omenaa
kanelia
fariinisokeria
Kauramuru kuorrutus:
150 g voita sulatettuna
1 dl sokeria
4 dl kaurahiutaleita
2 tl vaniljasokeria
Viipaloi omenat. Sekoita kuivat aineet keskenään. Kaada joukoon piimä ja sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi voi. Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja tasoita pinta. Asettele omenaviipaleet vieriviereen taikin päälle. Ripottele omenoiden pinnalle kanelia sekä fariinisokeria.
Sekoita kauramurun ainekset keskenään ja ripottele piirakan pinnalle.
Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti